Medlemsgrupper

MEDLEMSGRUPPER

Hver tirsdag i sesongen er klubbens dag.  Da arrangeres aktiviteter og turneringer i klubbens regi.    Dette gjelder alle medlemmer.  Vi vil også starte opp med fellestreninger for alle medlemmer.

Det optimale er at der arrangeres fellesturer , men klubben er selvsagt glad for at noen grupper organiserer seg for egen aktivitet

Seniorgruppen

Seniorgruppa ønsker nye og gamle seniorspillere velkommen til å bli med oss. Gjennom hele sesongen arrangeres det turneringer for seniorene. Det er både 9- og 18-hulls runder hvor spilleformen varierer. I tillegg arrangeres klubbens dag hver tirsdag hvor seniorene også kan delta. For mer informasjon om de ulike turneringene se klubbens turneringskalender.

Seniorgruppa er ikke bare aktiv med turneringer gjennom sesongen, i slutten av hver sesong drar seniorene på høsttur. Følg med her for informasjon om turer.

Er du medlem i annen klubb men har lyst til å bli med Nes seniorene? Da er du hjertelig velkommen. For å bli med må du betale en rabbatert greenfee + startkontingent.

Vi gleder oss til å å treffe dere alle.

Kontaktperson for seniorgruppa
Trond Erlandsen

teegolf68@gmail.com

Tlf. 98107923

 

Herre og damegruppen

Om de grupper ønsker å være aktive så vil vi legge ut info her.  Begge har egne Facebook sider som kan benyttes.