NSG Lagmesterskap senior 2021

I helgen 21-22 august så ble det arrangert NSG lagmesterskap for seniorer og vi hadde med hele 5 lag! 

I 1. divisjon på Kongsvinger golfklubb stilte vi med Henning Lindberg, Erik Lindseth, Gudfinnur Kleveland og Sten Gunnar Dahl. Gutta leverer en solid 5. plass blant de beste seniorene i landet på en bane i topp stand. Det rapporteres om mye bra spill  i tøffe vindforhold. Verdt å nevne er Erik og Sten sin bestball runde på 69 slag lørdag og Sten sin runde på banens par (72) i singelrunden på søndag. Se her for resultater.

I 2. divisjon på Hakadal golfklubb stilte vi med Per Bjørnstad, Tadeusz Sienkiewicz, Christer Mårtensson og Bjørn Holseth. Gutta oppsummerer helgen med middels bra spill på en bra bane, med gode forhold. Se her for resultater.

I 3. divisjon på hjemmebane stilte vi med 3 lag, 1 damelag og 2 herrelag.

Damelaget kom på en strålende 2. plass etter mye bra spill gjennom hele helgen og utfordret vinnerne fra Oslo GK godt. Laget bestod av Bodil Kroken, Britt Holter, Eva Melhus og Gunn Degvold.  Se her for resultater.

Herrelagene ender på respektable 3. og 4. plass på en velpleid bane. Laget på 3. plass består av Trygve Johnsen, Bjørn Richard Lilleseth, Tom Forberg og Hans Gunnar Jarnedal. Laget på 4. plass består av Freddy Heiberg, Per Johnsen, Trond Erlandsen og Thomas Haugen. En rask sjekk viser at det er 65 år som skiller disse 2 lagene, og beviser at de gamle fortsatt er eldst. Se her for resultater

Nes golfklubb gratulerer alle lag og spillere med vel gjennomført turneringshelg 🙂