Medlemsmøte

 

Torsdag 3. desember klokken 1900 inviterer vi til medlemsmøte. Selv om vi gjerne skulle samlet dere alle i klubbhuset, gjør situasjonen at vi må kjøre digitalt møte i år. Vi har valgt å bruke teams som plattform for møtet, og ber de som ikke er kjent med teams fra før om å sette seg inn i bruksanvsningen under i forkant av møtet. På møtet vil vi gå gjennom status for banen og klubben, samt status for Pro. Vi håper så mange som mulig kan delta.

Link til møtet finner du her: Click here to join the meeting

Veiledning for bruk av teams:

  1. Trykk på lenken over “click here to join the meeting”.
  2. Velg alternativet “Bli med nettet i stedet” i bildet som kommer opp:
  3. Du må tillate Teams å bruke mikrofon og kamera ved å trykke på “tillat” i det svarte feltet som dukker opp.
  4. Skriv inn ditt fulle navn i boksen “skriv inn navn”.
  5. Trykk på “bli med”.
  6. Det kan ta noe tid før du blir akseptert til å bli med på møtet etter at du har trykket “bli med”. Vi vil akseptere deltakere fortløpende, så det er bare å smøre seg med litt tålmodighet.

Får du problemer med innloggingen underveis kan du ringe Glenn Ruben Forberg på tlf. 481 07 522 eller Guro Harstad på tlf. 913 43 238.

Vi vil mute alle deltakere automatisk og ber dere bruke chatfunksjonen i teams dersom dere skulle ha spørsmål underveis. Spørsmålene vil bli lest opp og besvart fortløpende. Dersom du har problemer med chatfunksjonen, kan du også sende spørsmål på mail til guro.harstad1@gmail.com.

Vel møtt!