Klubbmesterskapet 2020

 

De to siste helgene i august arrangerte vi aldersbestemt og ordinært klubbmesterskap. Været spilte på lag begge helgene og med en bane i fantastisk stand var rammen satt.

I herreklassen var det jevnt helt til siste slutt. Etter første dag ledet Sander Kværnes Dahl, og det skilte kun 3 slag mellom de fire beste. Sander Kværnes Dahl (77), Thomas Gjerløw (78), Bendik Harstad (79) og Bjørn Helge Jensen Granmo (80). Med fire hull igjen siste dag så det ut til at Bendik Harstad skulle trekke det lengste strået, men en kjempesprekk gjorde at det på siste hull stod mellom Thomas Gjerløw og Gudfinnur Kleveland. Gudfinnur hadde en kjempeinnspurt siste 9 med -1, og Thomas måtte senke paret på 18 for omspill. Thomas senket paret og guttene måtte ut i omspill. Med en kjempeputt for birdie gikk til slutt Gudfinnur av med seieren.

I dameklassen ble det aldri spennende, Tina Marie Brekke hadde kontroll fra start til slutt, kun utfordret i bunkerspill av Erica Hessen Rygh.

Under aldersbestemt klubbmesterskap gikk Thomas Gjerløw av med seieren i herreklassen 4 slag foran Bjørn Helge Granmo, i klassen herrer senior gikk Gudfinnur Kleveland av med seieren 17 slag foran Christer Mårtensson, i klassen herrer eldre senior vant Tom Forberg med ett slag foran Per Bjørnstad og i herrer super senior vant Bjørn Richard Lilleseth med 14 slag foran Trygve Johnsen.

I klassen damer eldre senior vant Lise Arntsen med 12 slag foran Grethe Kvikstad.

Vi gratulerer alle vinnerne!