Fellestrening

 

Klubben har et ønske om å skape et enda bedre klubbmiljø, og mener dette kan gjøres med flere felles aktiviteter for våre medlemmer. I disse koronatider er det litt vanskelig å samles i store forsamlinger og vi forsøker å tenke alternativt og finne på noe sammen allikevel. Vi har derfor laget et opplegg med fellestreninger. Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av tilbudet.

Tilbudet løper fra 4. mai til 24. juni.
Informasjon om treningene:

 1. Inntil ny informasjon kommer er det maks lov med 5 stk. i hver gruppe inkludert instruktør. Det organiseres fellestreninger med 4 deltakere i hver gruppe og en treningstime pr uke, vi har foreløpig satt av mandager og onsdager i 8 uker.
 2. Inndelingen i gruppene blir etter ønsket dag, tid og HCP til hver enkelt spiller. Dette kan avvikes hvis det er praktiske årsaker eller spesielle ønsker.
 3. Hver spiller betaler en egenandel på kroner 100 for hver fellestrening totalt kroner 800, pluss eventuelt rabattert pris på rangeballer (totalt kroner 1120 inkludert ballkort).
 4. Klubben ønsker å fokusere på rekruttering og jenter/damer. De som blir med på fellestrening av jenter/damer, samt herrer med hcp 30 eller høyere får gratis ballkort med 450 baller, men betaler selv depositum for ballkortet.
 5. PRO setter opp en egentreningsplan for hver enkelt deltaker.
 6. Det er bindene påmelding med innen 29. april 2020

Påmelding må inkludere:

 • Medlemsnummer
 • Navn
 • Ønsket treningsdag og tidspunkt, skriv 3 alternativer (tidspunkt kan være formiddag 11-14, ettermiddag 14-17 eller kveld 17-20)
 • Om du ønsker å benytte deg av tilbudet om ballkort skriv det
 • Skriv også dersom du har spesielle ønsker om hvem du kan tenke deg å trene sammen med

Påmelding til admin@nesgolf.no, for spørsmål ta kontakt med Glenn Ruben Forberg tlf. 48107522.

Vi arbeider med å få på plass Veien til Golf-kurs og vil komme tilbake med mer informasjon. Vi håper å se dere på trening.