Er du vår nye Pro?

 

Nes Golfklubb er en folkelig og fremoverlent klubb i vekst beliggende på Vormsund i Nes Kommune. Vi har et helårsanlegg med 18-hulls parkbane, fine treningsområder og innendørs simulatorsenter. Vi har et godt miljø med engasjerte medlemmer og lang sesong på gress. Klubben har ca. 700 medlemmer og sammen med baneselskapet jobber vi mot å vokse enda mer i 2021 og for å gi våre medlemmer et enda bedre tilbud. Vi er derfor på jakt etter en PGA-utdannet pro som ønsker å tilby sine tjenester til våre medlemmer.

Vi søker en engasjert og initiativrik lagspiller som kan tilby medlemstreninger vår og høst, junior- og knøttetrening hele året, VTG-kurs og individuelle leksjoner. Sammen med proen ønsker vi å lage tilpassede opplegg for nye golfere og de som ønsker å bli enda bedre i golf. Du må kunne samarbeide tett med klubben og baneselskapet og ha egne ideer til temakvelder og treningsopplegg.

Vi søker deg som er:
– Utadvendt
– Positiv
– Lagspiller
– Initiativrik
– Genuint golf- og sving interessert
– PGA-utdannet

Vi søker deg som kan tilby:
– Individuelle leksjoner
– Gruppetreninger
– VTG-kurs og oppfølgingskurs
– Junior- og knøttetreninger
– Temakvelder Unge oppfordres til å søke.

Tiltredelse snarest mulig. For spørsmål kan Glenn Ruben Forberg kontaktes på tlf. 481 07 522. Søknad kan sendes til admin@nesgolf.no merket “Søknad Pro”.

Søknadsfrist: Snarest