VTG-Open

 

Søndag 6. september arrangerte klubben VTG-Open. Klubbens ferskeste spillere ble invitert til en sosial dag med mål om å bli bedre kjent med andre spillere i klubben og plukke opp noen tips og triks på veien mot å bli en bedre golfer. Etter en myk start med kaffe og vaffel i teltet ble spillerne delt inn i tre grupper, fordelt på tre ulike stasjoner, putting, chipping og driving range. Hver gruppe fikk fellesinstruksjon av Sander, Tina og Thomas etterfulgt av individuell oppfølging.

Etter at alle gruppene hadde vært gjennom de tre stasjonene stod Eva og Eli klar med grillmat til spillerne. Magen måtte fylles før dagens høydepunkt, 9-hulls Texas-Scramble.

Inndelt i seks lag, med hver sin singelhcper som kaptein var det klart for turnering. I det startskuddet for turneringen gikk åpnet himmelen seg og det bøttet ned. Heldigvis ble det kortvarig, så etter å ha søkt ly under noen trær kunne spillet fortsette i oppholdsvær, og det var ingenting å si på konkurranseinstinktet. Til tross for en litt humpete start på dagen for enkelte på laget Harstads lærlinger, ble det levert strålende spill under Texas Scramble. Undertegnede antar at det er en teknisk feil i golfbox som er grunnen til at de ikke havnet høyere opp på resultatlisten.

Tusen takk til Glenn som initiativtaker og ansvarlig for dagen, og Eva og Trond som alltid stiller opp når man trenger et ekstra par med hender. Vi håper dagen ga mersmak, vi koste oss i hvertfall masse og håper å se dere alle igjen neste år.

Resultatliste fra turneringen finner du her!