Landskamp mot Uddeholm

Seniorenes årlige landskamp mot Uddeholm GK gikk av stabelen søndag 13. august. Det stilte opp 17 deltakere fra Nes noe vi synes er en god oppslutning fra våre seniorspillere. 12 reiste allerede lørdag morgen og spilte en runde på Uddeholms pene bane i løpet av dagen hvoretter det ble samling på Monica hotell ca. 15 min. fra banen med hyggelig samvær og overnatting. De resterende kom til banen søndag morgen direkte til matchen.

Søndagen åpnet med silende regn men rett før starten ble det opphold og vi fikk en flott dag med fine spilleforhold på en god og velstelt bane. Resultatmessig ble dagen god for våre seniorer med dobbeltseier ved Odd Sørensen og Øistein Waal og med Laila Sørensen på 4. plass. Tross dette klarte svenskene å vinne sammenlagt og med en margin på 0,6poeng sikret de seg første napp i den nye vandrepokalen.

En svært hyggelig tur som ble avsluttet med felles middag. Nes seniorene takket for en fin helg og ønsket Uddeholm GK’s seniorer velkommen til Nes neste sommer og lovet da å gjøre sitt beste for å revansjere årets sammenlagttap.

Takk til alle deltakerne for en flott og hyggelig golftur til Uddeholm.

Øistein Waal overleverer vandrepokalen til lederen for Uddeholms seniorer, Trygve Engstrøm.Dobbeltseier til Odd Sørensen og Øistein Waal og 4. plass til Laila Sørensen.