Klubbmesterskapet 2017

 

Årets klubbmesterskap gikk av stabelen denne helgen, og banen og været viste seg fra sin beste side.

Klubben valgte i år og gjøre litt endringer på klubbmesterskapet for å gjøre det mulig for flere medlemmer å delta. Istedet for å spille to runder lørdag og en runde søndag fra tee 63 og 54, ble det spilt en runde hver av dagene fra tee 59 og 48. Med hele 61 påmeldte spillere, som er flere enn det har vært på mange år, tror vi endringene falt i smak hos våre medlemmer.

Med strålende vær og en bane i fantastisk stand var alt lagt til rette for godt spill og en fin helg. På søndag var det shotgun start og Max Ivan var på plass da spillerene kom inn etter runden. Han serverte grillmat man kunne nyte mens man ventet på at lederflighetene skulle spille seg inn på hull 18.

Etter første dag lå Gunnar Kluftødegård og fjorårets vinner Martin Bjørklund Gresli likt, det lå derfor ann til å bli en spennende sistedag. Det var kun ett slag som skilte de to når det gjenstod ett hull av turneringen.
Publikum fulgte spent med når lederflighten kom inn på hull 18.

Etter et spennende sistehull gikk Kluftødegård av med seieren. Sander Kværnes Dahl kapret andreplassen med strålende spill søndag, og beste score blant herrene med en +2 runde. Martin Bjørklund Gresli kom på tredjeplass, og er klar for revansj neste år.

Mindre spenning var det i dameklassen der Tina Marie Brekke (+7) vant overlegent foran Vinzenzia Antonsen (+29) og Guro Harstad (+31).

I tillegg til å kåre klubbmester for damer og herrer ble det spilt i 7 andre klasser.

I supersenior herre vant til slutt Bjørn Richard Lilleseth med +18 etter to veldig stabile runder på 82 og 80. Andre plassen gikk til Per De Lange med +32 og Roy Steinar Johnsen kom på tredje plass med +48.

I eldre senior herre vant Tadeusz Sienkiewicz med +23 foran Stein Erik Bakke med +31 og Arild Kvikstad med + 39.

I damer over 60 gikk Grethe Kvikstad (+42) av med seieren foran Britt Holter (+49) og Kari Ann Bakke (+56).

I klassen senior herrer vant Sten Gunnar Dahl (+17) foran Bjørn Holseth (+26) og Per Johnsen (+29).

I klassen senior damer gikk Lise Nordbrøden Arntsen (+42) av med seier etter en overlegen annen runde foran Trine Beate Lund (+50) og Snefrid Andersen Brekke (+52).

I herrer opp til 50 år vant Gunnar Kluftødegård (+8) foran Sander Kværnes Dahl (+12) og Martin Bjørklund Gresli (+12)

Nytt av året var også en egen stableford klasse hvor samtlige spillere deltok. Med hele 76 poeng gikk Bjørn Richard Lilleseth av med seieren foran Gunnar Kluft Ødegård (74 poeng) og Sander Kværnes Dahl (70 poeng).

Vi vil gratulere alle vinnere og våre nye klubbmestere Gunnar Kluftødegård og Tina Marie Brekke. Fullstendige resultatlister finner du her!

En stor takk til banemannskapet som sørget for en bane i topp stand og Torleif Brekke for knirkefri gjennomføring av klubbmesterskapet.