BLI MEDLEM

Ønsker du å bli medlem i Nes Golfklubb?

 

Nes Golfklubbs hjemmebane er en fantastisk 18-hulls parkbane som holder åpent 7 måneder i året. Vi har også en flott korthullsbane som ligger tett ved alle servicefasilitetene på Rommen Golfpark.

For sesongen 2017 har vi følgende tilbud å by på:

Medlemskategorier Pris
Voksen inkl. 1 stk. greenfee kr. 995,-
Familie (2 vokne og 2 barn) kr. 2 490,-
Knøtter 0 – 12 år kr. 200,-
Ungdom 13 – 19 år kt. 500,-

Som medlem har du mulighet å kjøpe spilleretter som er tilpasset ditt behov, enten du er en aktiv golfer eller ønsker å spille en runde i ny og ne. Det stilles imidlertid ikke noe krav til kjøp av spillerett i klubben. Under ser du vår oversikt over ulike løsninger for spilleretter.

Spilleretten betales inn på konto til baneselskapet for hver sesong. Vi tilbyr ulike betalingsmåter, enten du vil betale hele beløpet, dele den opp i 2 eller betale avtalegiro over 12 måneder. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Som medlem i Nes Golfklubb blir du en del av et godt miljø for både liten og stor. Vi jobber aktivt for å legge forholdene til rette for alle type golfere, og ønsker å ha et godt tilbud til våre medlemmer dersom du er nybegynner så vel som elitespiller.

Ønsker du å vite mer om klubben før du melder deg inn er det bare å ta kontakt med oss i styret.

For å bli medlem kan følgende innmeldingsskjema benyttes:

Ditt medlemskap i Nes Golfklubb er et løpende abonnement, og evt utmelding må gjøres senest 31.12 for påfølgende sesong. Les mer om inn- og utmelding fra Norske golfklubber.

MELD DEG INN NÅ, FYLL UT SKJEMA

Jeg ønsker Nes Golfklubb 09 som min nye hjemmeklubb:
JaNei

Vi gjør oppmerksom på at spilleretten i valgt kategori betales direkte til Golf Prosjekt på kontonummer 1271.23.63035. Golfklubben fakturerer bare medlemskontingenten. Summen av kontingent og spillerett er totalen et medlem skal betale i 2016.

Medlem u/spillerett må kjøpe greenfee på lik linje med andre greenfeespillere. Jeg bekrefter herved innmelding i Nes Golfklubb 09 for 2016/Utmelding av klubben må skje skriftlig innen 31. desember, ellers vil full medlemskontingent bli krevd for påfølgende år.